1. Pradžia
  2. /
  3. Naudinga informacija
  4. /
  5. „Axioma servisas“ įsigijo įmonę „Labas ir Ko“

„Axioma servisas“ įsigijo įmonę „Labas ir Ko“

Praėjusios savaitės pabaigoje „Axioma servisas“ įsigijo 100 procentų Kauno įmonės „Labas“ ir ko“ akcijų ir savo būrį papildė 16 kolegų. Nuo 1999 metų veikianti „Labas ir ko“ teikia remonto ir priežiūros paslaugas įvairioms Lietuvos įmonėms. Įmonė yra oficialus „Grundfos“ serviso partneris, įgaliotasis „Sulzer“ siurblių atstovas Lietuvoje ir Latvijoje bei „DP-Pumps“ atstovas Lietuvoje. Ji taip pat užsiima kitų gamintojų siurblių, dūmsiurbių bei kompresorių remontu ir priežiūra.

„Laikomės strateginės krypties – plėsti savo veiklą geografiškai ir teikiamomis paslaugomis. „Labas“ ir ko“ užsiima sukamųjų įrenginių remontu, priežiūra ir atsarginių dalių prekyba. Įmonės įdirbis pramonės įrenginių priežiūros srityje sustiprins mūsų turimas kompetencijas specifine patirtimi ir paslaugomis, tad klientams nuo šiol galėsime pasiūlyti jų dar daugiau“, – sako „Axioma serviso“ generalinis direktorius Artūras Lopeta.

„Labas ir ko“ tapo antrine „Axioma servisas“ įmone. Jai toliau vadovaus „Axioma serviso“ generalinis direktorius A. Lopeta. „Tai pirmasis, bet ne paskutinis mūsų įsigijimas. Nuolat ieškome specializuotų inžinerinių kompanijų Lietuvoje ir užsienyje. Mūsų tikslas – teikti plačiausią pramonės įrenginių aptarnavimo, priežiūros ir remonto paslaugų paketą Baltijos šalyse. Norime, kad pramonės įmonės jiems reikalingas paslaugas gautų operatyviai ir iš vienų rankų“, – apibendrina A. Lopeta.

Naujieji mūsų kolegos toliau dirbs Ateities pl., Kaune. Artimiausiu metu pakviesime juos apsilankyti savo biuruose ir susipažinti. „Axioma servisas“ generalinis direktorius A. Lopeta kviečia visus būti atviriems ir draugiškai priimti naujuosius kolegas į pačią geriausią mūsų komandą!